Flyttstädning

Igår började vi (jag,hella,anders&andreas) städa i min och hellas lägenhet som på onsdag ska besiktas!
Idag ska städningen fortsätta, jag ska väl ta mig dit vid 11 och sen kan jag städa i tre timmar om så behövs. Efter det är det dags att åka och jobba hos familjen, och lämna tillbaka deras bil som jag så snällt har fått låna nu under flytten/helgen. Här hemma hos Andreas och Keno (och snart mig) är det väl lite kaos just nu. Rätt mycket saker som måste hitta sin plats, men bra blir det nog :) Ska väl försöka få färdigt allt innan jag sätter mig på bussen till Timrå på fredag. Hoppas såklart att jag kan köra bil istället så jag slipper de där 8 timmarna! Men jag tror inte jag kommer att ha så tur att det finns någon bil just då.

Jag sitter och gäspar just nu, vi har haft tvätttid sen 7 imorse och vi somnade väl vid halv 1 inatt, så jag är rätt trött. Andreas klev upp redan vid 6 för att titta på hockeymatchen Sverige-Finland som Sverige vann. Johan och Keno var redan på plats i soffan och jag misstänker att dom båda hade varit uppe hela natten. Framför mig i soffan så ligger Johan och sover nu, och Keno stängde in sig på sitt rum efter matchen.

Nu är det dax att tömma i tvättstugan igen..


Helt sjuka drömmar hade jag inatt

HAHAHA jag döör :D Vart kommer allt från i mina drömmar!? På gränsen till att jag inte vill berätta men jag kan inte hålla mig! Jag tror jag vet hur det känns att bära på det andra könet :o hahaha! jag drömde att jag hade en sån helt plötsligt, den stod rätt ut och det kändes obehagligt! tung, grov, stor.... hade svårt att gå, HAHA

Sen drömde jag att min kusin Emil och jag var ute och åkte bil mot Matfors av någon anledning. Sen minns jag inte riktigt hur det gick till men Emil råkade döda en kille, men det var inte meningen! Sen dumpade vi honom i sjön och lovade varandra att inte berätta för någon. Då jag kom hem till mamma och pappa så hade dom hört om olyckan och sa att någon hade sett att det var en Passat, precis som vi åkte i, och det hade varit en tjej och en kille. Jag såg avslöjad ut men vägrade fortfarande att berätta eftersom Emil skulle hamna i fängelse då. Mamma och pappa tjadade om det där i några dagar och misstänkte oss, försökte få oss att erkänna. Sen kom det plötsligt ett brev en dag till mamma och pappa som Emil själv hade skrivit och berättat hur det gick till. :D För det var ju inte meningen, å då trodde mamma och pappa på oss såklart. Sen minns jag inte mer av den drömmen..

Så inatt har jag både varit med om mord och att ha en snopp mellan benen! Men det här är bara 2 av mina 4 korta drömmar jag hade inatt. Men de andra tänker jag inte skriva om, det är fööör sjukt!

Jag just nu


Det bästa med att bo ensam och få bestämma allt själv ;) Man får äta kladdkakssmet som om det vore en tallrik gröt ;) haha

Hur gott som helst!! Jag har förstås gjort en kladdkaka också, den står i ugnen just nu. Funderar på att slänga ner lite mini-marshmallows i den strax innan den är klar, så dom smälter :) Jag är duktig på att vara onyttig!


Nästa fredag kommer jag förmodligen till Timrå :)
Ska bara hinna flytta först..

Men nu är det dax att hoppa in i duschen så man blir fräsch igen, sen ska jag ju snart åka iväg och jobba:)

Alla hjärtans dag <3

Jag sa att vi inte skulle köpa nåt utan bara ha det mysigt idag, men visst gör han det iallafall min söta prins :) Så nu känner jag mig lite smådum nästan.

Den andra är från förra året, va tvungen att fota den också :D

Igår hade vi en mysdag då vi var ut och åt tillsammans med Andreas bror Micke och hans tjej Jennifer. Dom sov över här inatt eftersom dom åkt från Haparanda och inte var så sugen på att köra hem sent. Jag åt friterad kyckling med ris och stark cyrrysås, och det var väldigt gott, men jag orkade inte äta upp allt (lagom är bäst). Vi var även på bio som planerat, vi hade förväntat oss att vi kunde boka samma dag men så var det icke! :) Var väl tänkt att vi skulle se Snabba cash, men det blev Farsan :) Snabba cash var fullbokat såklart, å även på Avatar och Luftslottet.. Men Farsan var inte så illa! :) Jag gillade den, en härlig och rolig film faktiskt. Lagom bra :) Hade gärna fått vara lite mer innehållsrik men men. Så igår var en dag med bra med mys, så idag behöver vi inte vara lite mysiga! haha:D
Fast vi ska äta god mat idag också, men hålla oss hemma och dega till tv eller nån film. :)
Det var riktigt trevligt att ha dom här på besök!

Ha en mysig dag allihopa :)

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

En dröm till :D

Jippi, jag kommer ihåg var jag drömde inatt!
Det var en väldigt konstig dröm som vanligt..

Huvudpersonerna denna gång var: Erica & Johan..
Hahaha!
I drömmen var jag hemma i Timrå och mamma och pappa hade varit på middag hos Ericas föräldrar (som dom faktiskt var på riktigt nu i helgen). Där hade mamma fått höra om smaskiga nyheter, nämligen att Erica och Johan skulle ha barn! De skulle även gifta sig snart, och hade presis flyttat till hus! (Vill tillägga att paret är 20/21 år gamla, och Erica är min barndomskompis).
Iallafall så började jag STORBÖLA då jag fick reda på det! Jag var så ledsen så jag grinade hela dagen! Antagligen av avundsjuka att de hade hunnit före mig med allt ;) Haha! Jag var helt förstörd, och när Amanda undrade varför jag var så ledsen så förklarade jag som att det var självklart att jag skulle vara det.
Sen var jag och kikade in hos dom i deras hus där Erica var med en massa kompisar (tjejerna från vår gamla "monicaklass") :D haha. Där kom jag in å bölade, och blev ännu mer förtvivlad då jag såg GARDINERNA! Åh vilka snygga gardiner dom hade förstår ni. Men Erica förklarade att jag har ju inte bott hemifrån så länge så det är inte så konstigt att jag inte har lika fint, jag kommer få fint en dag jag också! :) Hon var så snäll och förstående.
Jag antar att jag drömde om gardinerna pga att vi inte har gardiner här i lägenheten nu eftersom jag snart ska flytta. :)

Sjuk dröm! Jag hade verkligen inte börjat böla av att få veta det! :)

Sömntutan

Jag har äntligen börjat blivit trött och är beredd att väcka sömntutan (sjuklingen?) Andreas som ligger och snarkar på soffan. :) Han är så söt. Han somnade i slutet på Lets dance, tror han börjar bli sjuk. :(

Ja, så nu ska jag försiktigt peta på honom så vi kan gå och lägga oss i sängen. Hoppas han inte bits då jag väcker honom bara!

Nattinattii

Tripplat, fyndat och bakat!

Jag fick en trippeltång av Andreas mamma och pappa i födelsedagspresent när dom var här i helgen. Igår använde jag den första gången, å den funkade jättebra ;) Jag hade lite bråttom för jag skulle med bussen, så jag var inte jättenoga. Men såhär fint blev det:
(Tack igen svärmor och svärfar)


Då jag åkte med bussen in till stan så gick jag runt och tittade lite och hittade dom här:

Ser precis ut som jeans eller ett par "vanliga" jeansleggings men materialet är som sånna här (oftast svarta) blanka leggings, om ni förstår. Skönt material iallafall, och väldigt snygga tycker jag.
179:- på Cubus. Kanon!

Och som svar på mammas kommentar i inlägget under så tänker jag visa resultatet:




Ser kanske inte så speciell ut, men jag kan säga att det är det godaste och saftigaste brödet jag har smakat! :D GOTT!

Äntligen ett blogginlägg med bilder..

Brödbak och En ängels tålamod

Nu tittar jag på den gamla serien En ängels tålamod! :) Den råkade titta fram på youtube och jag kunde inte låta bli å titta! :D Den var ju bäst! Så nu tittar jag för fullt! Han är så härlig Gabriel :D

Samtidigt i köket står två bunkar deg och jäser, jag håller på att baka bröd :) Ska bli gott att äntligen få äta goda mackor till frukost!

Idag ska jag nog ringa och bestämma träff med mamman till de två småpojkarna som ville ha hjälp av mig nästa vecka. Måste träffa dom lite innan jag kliver in som barnvakt åt dom. Ett och två år gamla bara. Får se hur det går.

En ängels tålamod väntar! ;)

Hängig tjej

Vaknade upp idag och kände mig allmänt hängig! Orkar ingenting känns det som, ligger i sängen nu och har tittat klart på en film, Peter och Petra av Astrid Lindgren, mysig och fin film. Har ont i hidudet också, tror jag skulle behöva äta nåt så kanske jag blir lite piggare.

Igår hade jag lite av en turdag, så idag var det väl meningen att jag skulle få känna på lite av de här.
Iallafall så har jag fått napp igen, en familj som jag nästan bor granne med behöver barnpassning de två första veckorna framför oss, så jag tackade och bockade :)
Just de två veckor var det ju planerat att jag inte skulle jobba något åt den andra familjen jag är hos, hur perfekt mathning var inte det då? :D

Kom på en rolig fråga jag fick i torsdags ^^
Döttrarna i familjen jag jobbar hos hade lite funderingar och frågor kring mitt liv, de undrade vad alla i min familj hette nu igen, å vad de sysslade med på dagarna.. Sen kom den roliga frågan till mig: Vad jobbar du med då? :)
"Jag jobbar ju här hos er" sa jag. :D De hade dom lite svårt att ta på allvar, fnissade mest och frågade igen som om jag skämtade ;) Det hade dom minsann inte tänkt på! :)

Vad roligt vi hade där hemma i torsdags (iallafall jag), jag var ju där fram till 20.00 ungefär, då deras mamma kom hem från Umeå. Vi åt tjockpannkaka som jag hade gjort, å den tyckte dom såg rolig ut, för den blev väldigt tjock eftersom formen jag använde var lite  "för liten". :) Sen var alla tre syskonen full av energi och dansade runt och showade för mig :D Roligt att de är så vågade och tycker om att visa för mig vad de har gjort på dansen de går i osv. Å lillpojken är så rolig och tar efter sina systrar, han både sjunger och dansar till låtarna precis som syrrorna gör. Hur gulligt som helst! Längtar redan tills jag ska dit nästa gång. :)

I eftermiddag/kväll så kommer svärmor och svärfar hit, så vi ska umgås med dom ikväll. Äta mat och surra en massa gissar jag :) Å kanske jag får en liten present då eftersom jag fyllt år.. ;)

Nu ska jag försöka pigga på mig lite, vill inte vara såhär hängig nå mer!

Onsdag = bakdag

Nu bakar jag igen.. sockerkaka för det var längesen! :)
Gott med nygräddad sockerkaka och ett glas mjölk. Hoppas den blir bra bara, just nu står den i ugnen.
Snodde ihop en egen variant, som jag testade nu bara sådär för att se om det blev bra, så kan man spara receptet sen.


Sätt ugnen på 175 grader

4 ägg
4 dl socker
4,5 dl mjöl
2 tsk bakpulver
4 tsk vaniljsocker
1,5 dl vaniljyoghurt
250 g smör
1 dl mjölk

Sno ihop ägg och socker och vispa poröst.
Sen slänger du i de torra ingredienserna, och till sist smöret mjölken och yoghurten.

Grädda i nedre delen av ugnen i ca 30-40 min.


Imorgon ska jag jobba lite längre än vanligt, från 14.30 fram till 19.30 tror jag det blir :) Ska bli roligt :) Kanske man skulle ta och baka med barnen imorgonkväll också då, efter maten :) Eller så bakar jag medan dom gör något annat. Vore ju trevligt att ha en kaka färdig då deras föräldrar kommer hem från jobbet båda två. Efter imorgon så kommer jag inte vara där på läänge, två veckor. Så jag undrar vad jag ska hitta på då, kanske hoppas på napp från annat håll. Vill gärna jobba på dagarna, blir så lätt långtråkigt annars.

Nu ska jag kolla kakan i ugnen!

RSS 2.0