Tryckresultat















Jag älskar barn och allt som har med dem att göra, tror det märks lite på mina egna motiv :)
Den här skolhelgen har varit den roligaste!

Fiskbullar <3

Fiskbullar är verkligen underskattat, så himla gott och billigt! ;) Kan inte bli bättre.
Det är vad jag tänker käka till middag idag iallafall, mums! I hummersås..

Jag stod bredvid andreas nyss och han börjar plötsligt sniffa in nån doft i näsan, *sniff-sniff, sniff-sniff* å så säger han " åh jag börjar känna lukt igen" Han är söt! Varit snuvig nu i över en vecka.

Idag har jag varit kreativ på skolan, skönt! Jag älskar då jag få skapa, och äntligen tvingades kreativiteten sig fram. Det blev en londoninspirerad buss, alltså dubbeldäckad. Och den är inte sedd från sidan utan rakt framifrån. (Det är schablontryck jag snackar om). Jag tryckte upp 4 bussar. Valde att färglägga 2 av dom i babyblått & knallorange och de andra 2 i mörklila och ljusgrönt. Fulsnyggt! Jag älskar det. Kan visa resultatet imorgon, för just ny ligger tygstycket i skolan på tork..

Får se vad jag ska göra av dom.. har nån idé.

Imorgon är det dax för screentryck och det ska bli jättekul! Hoppas bara jag kommer på någon idé innan imorgonbitti! Kanke blir det en tjejelefant, en uggla, ett rådjur, liten pojke, nånting levande tror jag det blir iallafall.

Nu ska jag käka min goda mat!



Vårpromenad

Idag var jag, Amanda och Angelica ute på en härlig promenad..



Tussilago!


Jag och Amanda är påväg att möta upp Angelica! I Branta backen stötte vi på Jonna som hade varit ute och sprungit! :o


Till sist möttes vi!


Amanda och Angelica testar en hoppbild ;)


Shadows


Jag och Angelica hoppar också, haha!


En glad tjej i bäcken ;)


Vi fick hjälpa dessa 6-åringar att komma upp på slänggungan, sen fick de fart också! Och även hjälp ner då dom sa att dom inte skulle klara det själv. Tror det var uppskattat. :)


Det var en lång och mysig promenad vi gjorde.. med många stopp ;)

Nu är det läggdax, god natt!

Framtiden (?)

Nu var det längesen jag skrev igen! Påsklovet är ju över för längesen.. Hela den här veckan har jag varit ledig, och nästa vecka blir jag också ledig. Så imorgon tänkte jag sätta mig på en buss och fara till Timrå. :-) Synd att Andreas har massa skola att ta hand om, annars hade han också kunnat åka med! Han har inte hälsat på sen jul. Men tiden går så snabbt så snart är det sommar igen! :)

Nästa fredag ska jag städa igen så då måste jag vara tillbaka i Luleå innan dess!
Jag och Andreas funderar på framtiden, det är dimmigt och vi ser bara frågetecken! ;) Men det klarnar väl snart hoppas vi. Först var vi inne på att flytta härifrån direkt efter sommarn, men vi har inte pratat om vart!? Så det känns lite panik. Men nu har vi tänkt om lite, kanske vi stannar här i höst också? Vi vet verkligen inte.

Jag har suttit och letat intressanta utbildningar nu några dagar, men har inte blivit särskilt mycket klokare faktiskt. Kollat på tandhygienist, hudterapeut och inredare... Inte för att jag brinner för nåt av dom, jag vet inte varför jag har kollat upp nåt av dom ens. Jag hoppas bara att jag plötsligt ska känna mig 100% säker på att "det här vill jag göra", men det händer inte. Tandhygienist är kört, jag är sämst på matte och man ska ha läst en hel del där. Hudterapeut låter lite kul, men de finns ju mest bara privata utbildningar som man ska betala för. Inredare är nog hälften så kul som man tänker sig. Jag vill att allt ska vara lätt och snabbt över, så jag fåt börja jobba nån gång utan att behöva anstänga mig ;) Men det vore ju en dröm. Jag är lat, så är det bara.

Nu ska jag börja packa väskan inför imorgon. Andreas är hos Johan och spelar tvspel så jag ska passa på. :)




Titta hur mitt hår kan bli ibland då jag blåser det torrt.. :o Hjälp! Jag behöver klippa mig.
Jag hade ögonen i kors på bilden och det var så himla fult så jag var tvungen att täcka för.


RSS 2.0